TÉMÁK, Kategóriák

Kezelhető lenne természetes úton a petefészekrák?

589
HOZZÁSZÓLÁS:

A petefészekrák kialakulásának kezdetén ritkán idéz elő fájdalmakat, tüneteket, így a megbetegedés során, az esetek 70%-ban az orvosok már előrehaladt állapotban találkoznak a daganattal. Ilyenkor a tumor a hasüreg és környékén már szétterjed. menstruacio-pms-progeszteron-petefeszek-19

A petefészekrák tünetei

Ide tartozik a táplálkozás során gyorsan jelentkező jóllakottság érzete, a hasi teltség érzete, fájdalmak a medence környékén illetve emésztőrendszeri nehézségek, bántalmak. Súlyosabb esetben további gondokat okozhat, így vizeletürítési nehézségeket, gyakori menstruációt esetleg hasmenést. Amennyiben a betegség egy ideje már eltart, úgy sérvet is okozhat.

Az egyre nagyobb tumor a petefészekben, előbb utóbb a petefészek térfogatának növekedését eredményezi.

Nőgyógyászati vizsgálatok alatt, az esetleges daganatokra fény derülhet, mivel a nagyobb petefészek kézzel jól érzékelhető, így az orvosnak egyből feltűnhet. Pontosan ezért van az, hogy a petefészekrákot az esetek 80%-ában, a már megnagyobbodott stádiumban, a nőgyógyász fedezi fel. Nem kell azonban mindjárt megijednünk, ha valamilyen daganat meglétére kerül fény ugyanis, minden nőnél, a petefészekben igen gyakoriak a daganatok, de ezek 80%-a nem rák, hanem természetes biológiai folyamatok miatt fejlődnek ki, majd múlnak el.

Fehér fagyöngy

A tanulmányok 40 évre visszamenően azt mutatják, hogy a fehér fagyöngy kivonata csökkentheti a daganatos sejtek növekedését. A fehér fagyöngy készítmények jelentős előnyt mutatnak a tüdő- és petefészekrák kezelésében. Dr. Weiss írja: “A fehér fagyöngy kivonatok ajánlotta nagyelőny – nem úgy, mint más kemoterápiás szereké – abban áll, hogy az immunrendszert serkentő és erősítő hatásai nem toxikusak, így a szervezet is jól tűri.”

Brokkolicsíra, Lucernacsíra

A különböző csírák, a tápanyagok legkoncentráltabb forrásai. Nagyon sok fitotápanyagot tartalmaznak. A brokkolicsíra az egyik legfontosabb, rengeteg nyomelem, aminosav és rákellenes tulajdonságú indolt tartalmaz.

A lucernacsírában rengeteg szaponin van, melyet sokan hívnak “természetes mosópornak”. Ez az anyag megköti a koleszterint, így meggátolja, újrafelszívódását szervezetünkben. A torontói egyetem táplálkozástudományi tanszékén folytatott kísérletek megállapították, hogy a szaponinok a kemopreventív stratégia résztvevői lehetnek, így csökkenthetik a rák kialakulásának kockázatát is.

Petefészekrák esetén tilos:

Dohányzás és alkohol fogyasztás

589
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]